1η Εστιασμένη Συζήτηση διερεύνηση συνεργασιών για τη μείωση της απώλειας φρέσκων φρούτων και λαχανικών και των οργανικών απορριμμάτων στη ΜΕΘ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η εστιασμένη εκδήλωση της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΚΑΘ ΑΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου ευρωπαϊκού έργου, LIFE-IP CEI -Greece «Εφαρμογή της κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα».
Η εκδήλωση είχε θέμα την διερεύνηση συνεργασιών για τη μείωση της απώλειας φρέσκων φρούτων και λαχανικών και των οργανικών απορριμμάτων στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

23/04/2026
Επίσκεψη εμπόρων από τη Mercamadrid στην ΚΑΘ
περισσότερα
30/03/2026
2026 Πάσχα & Πρωτομαγιά - Ωράριο Λειτουργίας Λαχαναγοράς
περισσότερα
11/03/2026
401_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ- ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
περισσότερα
11/03/2026
Διαγωνισμοί σε ισχύ 3ος 2026
περισσότερα
09/03/2026
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Για την διεξαγωγή πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση άχρηστων συσσωρευτών οχημάτων.
περισσότερα